De Pantyclub: panty abonnementen en meer

Wil je weten waarom Pantyclub Leden ons met 5 sterren beoordelen?

De Pantyclub is het best beoordeelde panty abonnement van Nederland… en dat willen wij graag zo houden! Een fijne gebruikerservaring staat bij De Pantyclub voorop. Daarom bij ons geen onmogelijke opzegtermijnen, trucjes om je als klant voor eeuwig te binden of miljoenen nieuwsbrieven.

Wij hopen natuurlijk dat je hierdoor De Pantyclub van harte aanbeveelt bij collega’s en vriendinnen. Kortom: je kunt van ons een uitstekend product en dito service verwachten.


VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe weet ik dat jullie producten echt van goede kwaliteit zijn?

Wij hebben veel zorg besteed aan het vinden van de juiste, hoge kwaliteit panty’s voor een betaalbare prijs en zijn erg trots op ons hoogwaardige product! Maar oordeel zelf: wij hebben klantenreferenties voor je verzameld via deze onafhankelijke website.

Is het mogelijk om ’s zomers dunne zomerpanty’s te ontvangen en in de winter weer dikkere?

Jazeker! Het abonnement bestaat standaard uit panty’s van 20 deniers.
Het is vervolgens mogelijk om ervoor te kiezen ‘s zomers dunne zomerpanty’s van 8 deniers te ontvangen. Wij zullen je daarom in april vragen of je vanaf juni deze dunne panty’s wilt ontvangen. Wil je dit niet of reageer je niet, dan blijven wij je 20 deniers panty’s bezorgen.

Wat is ‘denier’ en hoeveel denier heb ik nodig?

Goede vraag: deze Blog legt het duidelijk uit.

Wanneer ontvang ik mijn eerste pakket, nadat ik het abonnement afgesloten heb?

Indien je je abonnement de 1e helft van de maand afsluit, ontvang je binnen 7 dagen je eerste pakket. Indien je je account in de 2e helft van de maand aanmaakt, ontvang je je eerste pakket de eerste week van de opvolgende maand.

Waarom niet eerder? Omdat we de kosten zo laag mogelijk houden door alle bestellingen gebundeld te verwerken. Op deze manier garanderen we je premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Hoe vindt verzending van de producten plaats? Moet ik thuisblijven voor de bezorging of zelf steeds achterhalen bij welke buur ze afgeleverd zijn?

Gelukkig niet! Want onze producten worden per brievenbuspost verstuurd en liggen dus gewoon bij thuiskomst op je te wachten op de deurmat. Meer informatie over onze bezorgservice vind je onder Link Bezorging.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten?

Dat kan! Je doet dit door in te loggen op je account en te kiezen voor ‘abonnement pauzeren’. Je kunt er hier ook voor kiezen om hem op later moment automatisch te reactiveren.

Let op: het niet nodig om je abonnement te pauzeren als het zomer wordt. We zullen je dan tijdig vragen of je liever dunnere (8 deniers) zomerpanty’s wilt ontvangen, als je hieraan de voorkeur geeft.

Zit ik LEVENSLANG aan dit abonnement vast en is het werkelijk onmogelijk er weer vanaf te komen?

Natuurlijk niet! Ook wijzelf hebben een broertje dood aan lastig opzegbare abonnementen. Daarom is je abonnement ter alle tijde per direct opzegbaar. Je doet dit als volgt: log in op je account en te kies vervolgens voor ‘abonnement opzeggen’. Daarnaast kun je hier ook kiezen voor ‘abonnement pauzeren’, als je je abonnement tijdelijk wilt stopzetten.

Worden mijn persoonsgegevens doorverkocht aan de hoogste bieder?

NEE. Wij gaan zeer zorgvuldig met je persoonsgegevens om en gebruiken je persoonsgegevens in geen geval voor commerciële doeleinden. Meer informatie hierover vind je in ons Privacybeleid.

Jouw vraag nog niet beantwoord?

Stel hem via het contactformulier op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kies je abonnement

Beginner package

3 panty's per maand
€26,95 €19,95

Pro package

5 panty's per maand

€36,95 €25,95

Superwoman package

10 panty's per maand
€61,95 €44,95