Onze panty abonnementen: altijd per direct aanpasbaar
De pantyclub algemeen

Abonnement wijzigen, 

pauzeren of opzeggen


Abonnement wijzigen of pauzeren?

Wil je je abonnement wijzigen?  Geef in het formulier aan welke hoeveelheid, kleur en maat je vanaf nu wilt ontvangen en wij regelen de rest. Je ontvangt een bevestiging van je aangepaste abonnement per mail. 


Je kunt er ook voor kiezen om je abonnement tijdelijk stop te zetten, door hieronder in het formulier voor 'abonnement pauzeren' te kiezen. Tevens kun je hier aangeven op welke datum je je abonnement weer wilt herstarten. 


Overigens is het niet nodig om je abonnement te pauzeren als het zomer wordt. We zullen je tijdig (in het voorjaar) vragen of je liever dunnere (8 denier) zomerpanty’s wilt ontvangen, als je hieraan de voorkeur geeft. In het najaar wijzigt het abonnement dan automatisch naar de dikkere panty's van 15 denier (Beautiful Bronz) of 20 denier (Business Black). 
Abonnement opzeggen


Abonnement opzeggen

Je abonnement is ten aller tijde per direct opzegbaar. Je doet dit door onderstaand formulier in te vullen. Wil je zo vriendelijk zijn hier ook de reden van je opzegging aan te geven? Zo geef je ons de kans om onze service te verbeteren! 


Indien je voor de volgende maand wilt opzeggen, dient dit uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de volgende periodieke betaling te geschieden. Op deze wijze wordt je opzegging tijdig verwerkt. 


Het is ook mogelijk je abonnement te pauzeren of te wijzigen tijdens de zomermaanden. Zie hierboven voor de mogelijkheden.