De Pantyclub: ons team

Over ons

De Pantyclub

Helping powerwomen accelerate

'Helping powerwomen accerate' , dat is De Pantyclub missie. De Pantyclub is er voor alle hardwerkende supervrouwen van Nederland. 


Want oneerlijk maar waar: vrouwen worden in het bedrijfsleven nog steeds meer beoordeeld op hoe ze eruit zien. En dat terwijl een druk gezinsleven combineren met een uitdagende baan soms een behoorlijke puzzel kan zijn.


We maken jouw leven graag een beetje simpeler. Vanaf nu geen gestress meer om nog een panty te scoren vlak voor dat belangrijke gesprek of die éne presentatie. Geen zoektocht in je kledingkast naar die ene panty zonder ladder… Een Pantyclub Membership betekent: zonder gedoe, iedere maand premium kwaliteit panty's bij je in de bus. 


Wij zorgen ervoor dat de basics van je professionele outfit iedere dag vanzelfsprekend voor je klaarliggen. Zodat jij je kunt concentreren op de dingen die voor jou belangrijk zijn.null 
Wij vinden dat de wereld zit te springen om topvrouwen. En helpen je dus graag om er altijd professioneel uit te zien, zodat jij de wereld kunt veroveren.
Cynthia Timmerman

Hele fijne panty's van hoogwaardige kwaliteit. Erg fijn om ze maandelijks in de brievenbus te krijgen. Op deze manier grijp ik nooit mis en heb ik altijd een fijne panty binnen handbereik. Zeker een aanrader.

Marianne Lenferink

Een panty abonnement is echt heel handig voor mensen die vaak representatief voor de dag moeten komen. Geen gedoe meer op het laatste moment! En de kwaliteit is echt hoogwaardig. Bedankt Pantyclub!

Kies je abonnement

Beginner package

3 panty's per maand
€26,95 €19,95

Pro package

5 panty's per maand

€36,95 €25,95

Superwoman package

10 panty's per maand
€61,95 €44,95